У Москві розбився друг Путіна: байкер “Хірург” Олександр Залдостанов загинув у ДТП

байкер хирург дтп

У столиці Російської Федерації, нібито, розбився відомий байкер. Людина, яка по праву вважається однодумцем і єдиним чоловіком в житті Путіна. Йдеться про Олександра Залдостановим, якого не раз звинувачували в українофобії і навіть в інтимних зв’язках з президентом Росії. Отже, байкер “Хірург” Олександр Залдостанов загинув у ДТП, – пише ряд російських і українських ЗМІ.

Втім, вірити цим пліткам досить складно, виходячи з того, що Олександр Залдостанов попросту міг піти в запій, а ЗМІ цим скористалися. Точно така ж ситуація трапилася трохи менше року тому з Іваном Охлобистіним, який пустився у всі тяжкі і пролежав удома з жорстокого перепою добу, а російські засоби масової інформації поховали знаменитого актора.

На цей раз все також схоже на відверту фейк, який пустили в друк якраз вчасно. Отже, маловідомий сайт “Онлайн журнал” повідомляє, що лідера московського байкерського клубу “Нічні вовки” відвезли в морг. Тіло впізнали родичі. “Хірург” – Олександр Залдостанов розбився в ДТП. Нібито медики не зуміли врятувати життя потрапив в аварію байкера і путінського друга “Хірурга”. Причиною трагедії стало те, що А. Залдостанов був п’яний і не впорався з керуванням, врізавшись на великій швидкості у вантажівку.


Автор: Анатолий Филимонов

Интересные новости

Роберт Хенкс: Надсекретний літак TR-Astra 3B існує

Найвідоміші речі, на які накладено прокляття

НАСА приховує інформацію про прибульців

Оставить комментарий