Як взяти Parimatch бонус у БК?

БК Паріматч відомий тим, що постійно працює над підвищенням рівня сервісу для своїх клієнтів. Багато можливостей для виграшу на ставках, цікаві ігри, постійні конкурси приваблюють все більше відвідувачів. Важливу роль також відіграє розроблена фахівцями компанії система бонусів і депозитів. Кожен беттер повинен знати, на які з них він має право і які умови отримання. Зокрема parimatch бонус на разі дуже серьозний. Багатьох приваблює бонус без депозиту Парі Матч. Щоб скористатися цією можливістю, потрібно знати умови його отримання.

Що таке бездепозитний бонус

Щоб більше вигравати, гравці повинні набрати достатньо досвіду, обміркувати найбільш результативну стратегію. Цей шлях найбільш ефективний, але він вимагає значного часу. Крім того, беттеру потрібно робити ставки протягом цього часу. Інакше він не зможе нічому навчитися.

Компанія Паріматч намагається полегшити процес вдосконалення. Надаючи різного роду бонуси, вона підвищує шанси беттера на виграш для деяких з них необхідно внести певну суму на рахунок, а поповнення від компанії буде залежати від її величини.

В інших випадках винагорода нараховується за виконання певних дій. Одним з них може бути внесення невеликої суми на рахунок. Але величина бонусу від її розміру залежати не буде. У цьому випадку гравець може отримати бездепозитний бонус на свій ігровий баланс.

Види бонусів

Паріматч надає гравцям кілька видів бонусів. Далі розказано про найбільш популярних з них. Тут регулярно оголошуються нові акції, продовжується дія колишніх бонусів. Тому, щоб отримати актуальну інформацію, потрібно переглянути інформацію на офіційному сайті.

100 грн за заповнення профілю

Після того, як новий гравець пройшов процедуру реєстрації, щоб приступити до гри йому необхідно надати більш докладні особисті дані про себе. Це необхідно для того, щоб можна було проводити перерахування виграних сум на картки або в електронні гаманці. Як тільки будуть вказані паспортні дані, прізвище, ім’я та по батькові, можливості виведення коштів будуть розширені.

Після того, як вся необхідна інформація буде надана, на рахунок гравця будуть переведені 100 грн. Їх нараховують не за поповнення депозиту, тому мова йде про бездепозитний бонус.

Щоб отримати ці гроші потрібно зайти в розділ»підтвердження аккаунта». У ньому вибирають тип документа, що підлягає верифікації. Далі необхідно зробити фотографію і завантажити її на сайт.


Автор: Вадим Сергиенко

Вадим Сергиенко - главный редактор и пишущий журналист First Truth&Transparency Committee (Первый Комитет), семь лет работал штатным советником в Transparency International The Global Anti-Corruption organization. Писал для ряда украинских изданий, таких как: Обком, Киевские Ведомости, Факты.

Интересные новости

Отец Гончаренко — Костусев объявлен в розыск

Чего ждать от встречи Трампа и Путина?

Британский урок для Украины

Вадим Сергиенко

Оставить комментарий