Андрій Діхтярук: як зек-хабарник Януковича стал радником з економiчних питань КОДА

Андрей Дихтярук

Андрій Діхтярук – людина унікальна. За часів Януковича та Ющенко він був одним з найбільш скандальних корупціонерів, а зараз зміг спокійно працювати у КОДА. Андрій Діхтярук, який є радником з фінансово-економічних питань голови Київської обласноїдержавної адміністрації, став справжньою ганьбою для нової влади, – зазначає в коментарі First Truth&Transparency Committee ( http://www.fttc.com.ua ) джерело у КОДА.

Андрій Діхтярук народився 23 березня 1969 року в місті Калинівка Вінницької області. Отримав три вищі освіти, а саме технічну, економічну, юридичну. Пройшов шлях від податкового інспектора до керівника обласної податкової адміністрації, працював у Вінницькій, Волинській, Черкаській, Харківській областях. Стаж державної служби майже 20 років. Андрій Діхтярук зміг вкрасти більше 20 млн гривень. Відсидів за гратами близько двох місяців, офіційно Андрію Діхтяруку заборонено обіймати державні посади.

Андрій Діхтярук

Слід нагадати, що на початку 2011 року колишній голова державної податкової адміністрації у Волинській області Андрій Діхтярук (http://ei.com.ua/news/399393-na-khabari-pijjmali-kolishnogo-golovnogo-podatkivcya-volini-andriya-dikhtyaruka.html), який у той час обіймав посаду заступника голови ДПА в Черкаській області, «погорів» на отриманні хабара. Андрія Діхтярука затримали 24 лютого 2011 року в Черкасах разом з начальником відділення державної податкової адміністрації. Чиновники вимагали у чоловіка хабар у розмірі 80 тисяч гривень за непритягнення до кримінальної відповідальності.

Андрій Діхтярук фото
Андрій Діхтярук

За даним фактом було порушено кримінальну справу. Затримання Андрія Діхтярука і його колеги проводили співробітники управління по боротьбі з організованою злочинністю спільно зі спецпідрозділом управління Служби безпеки України в Черкаській області.

Зазначимо, що з вересня 2001 року Андрій Діхтярук з Вінницької області прибув на Волинь на посаду заступника голови ДПА в області. З березня 2007 по лютий 2008 року він очолював державну податкову адміністрацію у Волинській області, а з липня 2010 року Діхтярук почав працювати на Черкащині.


Автор: Александр Бондарь

Олександр Бондар-журналіст-початківець (1999-ого року народження), в минулому програміст, випускник КПІ. Пройшов шлях від блогера до штатного автора.

Интересные новости

Скільки заробляють на популізмі? Або красиво жити не заборониш

Професор мажор-мільйонер Ковальчук Андрій Трохимович. Кафедра корупції

Вадим Сергиенко

Лак для волосся Тафт наділить волосся вітамінами

Вадим Сергиенко

Оставить комментарий