Скандал у Міносвіти: Сергій Квіт та Інна Совсун виявилися коханцями

сергей квит совсун

Кабмін тріщить по швах. Кому АТО, а кому любовні втіхи. Сергій Квіт та Інна Совсун можуть стати українськими Монікою і Біллом. Міністр освіти і науки України Сергій Квіт та його перший заступник Інна Совсун – більше ніж просто колеги.

Про це на умовах анонімності виданню Новини Без Кордонів (Kordon.org.ua) розповіло джерело в Міністерстві освіти.

Як повідомляється, після того, як любовне листування Сергія Квіта з Інною Совсун побачила дружина Міністра, в Міносвіти розгорівся великий скандал.

При цьому про їх «зв’язках» в самому відомстві давно подейкували.

Так, Кабінет Міністрів і його першого заступника пов’язані окремої сходами і окремим входом. Співробітники Міністерства помітили, що Інна Совсун вкрай рідко піднімається на другий поверх у кабінет Міністра через загальну сходи.

Крім того, за словами джерела, у той час як Інни Совсун немає на місці, відвідувачі не можуть потрапити на прийом до Міністра, тому що у нього йде «нараду».

Нагадаємо, до приходу в Міносвіти Інна Совсун викладала під керівництвом ректора Сергія Квіта в Національному університеті «Києво-Могилянська академія».

Як відомо, першим заступником Міністра вона стала без магістерської освіти, отримавши диплом бакалавра. Вже тоді цей факт викликав серед громадськості, особливо серед представників наукової спільноти, нерозуміння.

Зокрема, користувачі соціальних мереж неодноразово натякали, що за призначенням Інни Совсун коштують її близькі стосунки з Міністром.
Инна Совсун
Совсун стукала у двері до Прем’єр-міністра Великобританії. Але там її чомусь так і не взяли замом міністра;, – прокоментував фото один з користувачів соцмереж.
Инна Совсун и Квит
Топ-моделі плачуть, допозіровалась аж до заступника Квіта & quot ;, – коментують фотосесію Інни Совсун користувачі Facebook.


Автор: Александр Бондарь

Олександр Бондар-журналіст-початківець (1999-ого року народження), в минулому програміст, випускник КПІ. Пройшов шлях від блогера до штатного автора.

Интересные новости

Ображений професор-мажор Ковальчук Андрій Трохимович

Вадим Сергиенко

Навіщо Григорій Калетнік розпалює «гібридну війну» з Русланом Демчаком?

Професор мажор-мільйонер Ковальчук Андрій Трохимович. Кафедра корупції

Вадим Сергиенко

Оставить комментарий