Аномальні холоди в Україні: невтішний прогноз від синоптиків

Аномальные холода в Украине: неутешительный прогноз от синоптиков

Аномальні для України морози до -30 градусів Цельсія, які незабаром встановляться практично на всій території країни, затримаються аж до кінця січня.

Такий невтішний прогноз озвучив Микола Кульбіда, директор Українського гідрометеорологічного центру, в ході спеціального брифінгу.

“Прогноз мінімальної температури на 24 січня 2016 року, коли на північному сході України температура нижче 20 градусів, то 20-25 градусів морозу реально. Температура знизиться до 20-25 градусів морозу вже 28 січня в більшості регіонів. На північному сході і в деяких центральних областях, наприклад, у Полтавській і Дніпропетровській областях, ми очікуємо зниження до 25 і можливо до 30 градусів морозу”, – повідомив він.

Як зазначив Кульбіда, зона з низькими температурами продовжує переміщатися на південний захід України. Виходячи з цього, вже 28 січня, вона охопить значну частину України, за винятком західних областей.


Автор: Вадим Сергиенко

Вадим Сергієнко-головний редактор і журналіст First Truth&Transparency Committee (Перший комітет), сім років працював штатним радником в Transparency International The Global Anti-Corruption organization. Писав для низки українських видань, таких як: Обком, Київські відомості, факти.

Интересные новости

У Вашингтоні паніка в очікуванні снігового шторму Jonas

Землетрус з магнітудою 6.6 бали на західному узбережжі Мексики

Арктичні холоди встановилися на всій території Китаю

Оставить комментарий