Samsung Galaxy J7 буде мати 5,5-дюймовий Full HD дисплей, чотирьохядерний процесор і камеру 13Мп

Samsung Galaxy J7: Общие характеристики новинки смартфонов 2016 года

Samsung має намір поборотися за лідерство на ринку смартфонів і вже в перші місяці 2016 року, окрім довгоочікуваної прем’єри Galaxy S7, представить кілька привабливих моделей бюджетного класу.

В мережі Інтернет з’явилися результати тесту продуктивності GFXBench найбільш привабливої моделі серії Galaxy J: Galaxy J7 (2016). Пристрій надійде у продаж з Android 5.1.1, однак ми не знаємо, коли і за якою ціною південнокорейська компанія почне продажі новинки на європейському континенті.

Новий смартфон компанії буде оснащуватися 5,5-дюймовим дисплеєм з технологією Super AMOLED, який підтримує Full HD дозвіл 1920х1080 пікселів, що є першим серйозним поліпшенням в ньому, так як його попередник оснащений панеллю HD. Samsung Galaxy J7 (2016) має чотирьохядерний процесор Qualcomm Snapdragon з робочою частотою 1,5 ГГц. Об’єм оперативної пам’яті досить значний – 3GB оперативної пам’яті, що в два рази більше в порівнянні з попередньою моделлю. Об’єм вбудованої пам’яті для зберігання даних 16 Гб (інформації про наявність слота для MicroSD карт пам’яті поки немає). Заряд батареї 3000mAh.

Компанія також забезпечила модель 13-мегапіксельною камерою на задній панелі і 5-Мп сенсором на передній панелі для селфі і відео дзвінків.

На даний момент це вся інформація про бюджетну новинку від Самсунг!


Автор: Вадим Сергиенко

Вадим Сергієнко-головний редактор і журналіст First Truth&Transparency Committee (Перший комітет), сім років працював штатним радником в Transparency International The Global Anti-Corruption organization. Писав для низки українських видань, таких як: Обком, Київські відомості, факти.

Интересные новости

Кращі смартфони виробництва Samsung 2020 року

Скільки грошей OS Android принесла Google

Сотні друзів у Facebook, але скільки з них справжніх?

Оставить комментарий